Fotograaf Photographed by Simone in Dordrecht

Als je op zoek bent naar een fotograaf in Dordrecht, dan ben je bij Photographed by Simone aan het juiste adres. Wij zorgen ervoor dat jouw mooie gezin, kind of familie op prachtige wijze wordt vastgelegd op de gevoelige plaat. Een foto is altijd een dierbare herinnering. Het zorgt ervoor dat we weer even teruggevoerd worden naar een leuk, emotioneel of waardevol moment of persoon.

Bij Photographed by Simone in Dordrecht doen we dat graag voor je. Door onze ruime ervaring in het vak kunnen we je van dienst zijn met diverse soorten fotografie. Hierbij kun je denken aan een prachtige bruidsreportage, een familieshoot, newborn fotografie of een echte loveshoot. Hierbij besteden we extra aandacht aan de puurheid van het moment. Op deze manier vertelt een foto echt een verhaal. Als professioneel fotograaf voor Dordrecht en omgeving houden we natuurlijk altijd rekening met jouw wensen.

 

Wij komen dan ook graag op een locatie naar keuze. Door onze passie voor het vak weten we altijd de juiste emotie vast te leggen die een fotoshoot zo speciaal maakt. Of dat nu op een speciale gelegenheid is, tijdens een gezins-fotoshoot of als je mooie foto’s wilt laten maken van je kinderen. De fotograaf van Photographed by Simone in Dordrecht zorgt altijd voor een spectaculair eindresultaat.


Ervaren fotograaf in Dordrecht

Ook als je op zoek bent naar een ervaren fotograaf in Dordrecht voor jullie huwelijk, ben je bij Photographed by Simone van harte welkom. We hebben veel ervaring met het maken van bruidsreportages. Belangrijk, want de mooiste dag van jullie leven vraagt om een blijvende en waardevolle herinnering. Zo beleven jullie de trouwdag telkens opnieuw.

 

Als vakkundige fotograaf in Dordrecht zorgen we er altijd voor dat jullie trouwfoto’s het verhaal van jullie dag vertellen. Natuurlijk prachtig om zelf terug te zien, maar ook mooi om te kunnen delen met dierbare gasten. Ook als je een fotograaf in Dordrecht zoekt voor een mooi familieportret staat Photographed by Simone graag voor je klaar.

 

Hierbij kun je denken aan sfeervolle foto’s met je partner, je newborn of zelf jouw zus of broer. Tijdens ons werk zorgen we er altijd voor dat de pure uitstraling zoveel mogelijk wordt behouden. Dit maakt een foto levendig zodat je altijd kunt terugkijken op een bijzonder en waardevol moment. Als fotograaf in Dordrecht komen we dan ook graag op locatie. Dit kan bij je thuis of op een andere plaats naar keuze. Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie of maak direct een afspraak.