Fotograaf Photographed by Simone in Rotterdam

Bij fotograaf Photographed by Simone in Rotterdam maken we graag een dierbare herinnering van jouw familie, gezin of kinderen. Een foto zegt immers meer dan duizend woorden. Het geeft ons de mogelijkheid om speciale gelegenheden of gebeurtenissen voor altijd bij ons te kunnen houden. Als je op zoek bent naar een fotograaf in Rotterdam staat Photographed by Simone dan ook graag voor je klaar. We zijn gespecialiseerd in diverse soorten fotografie.

Hierbij kun je denken aan huwelijksfotografie, gezinsfotografie, maar ook voor een mooie loveshoot met je partner ben je bij ons van harte welkom. Wil je liever een zwangerschapsshoot laten maken in Rotterdam? Ook dan staan we graag voor je klaar. Door onze ruime ervaring in het vak werken we altijd toe naar een perfect eindresultaat.

 

Zeker als het om speciale gelegenheden gaat, wil je de sferen en de emoties van het moment zo mooi mogelijk vast laten leggen voor de camera. Op deze manier kun je met een foto een herinnering levend houden. De fotograaf van Photographed by Simone in Rotterdam maakt voor jou de mooiste foto’s op een locatie naar keuze. Natuurlijk staan we ook voor je klaar als je hierbij wel wat goede adviezen kunt gebruiken.


Ervaren fotograaf in Rotterdam

Een speciale gelegenheid vraagt om een goede fotograaf. Bij Photographed by Simone laten we daarom niet alleen onze passie voor het vak spreken, maar combineren we dit ook met een flinke dosis ervaring. Dit zorgt ervoor dat we als fotograaf in Rotterdam veelzijdig inzetbaar zijn. Hierbij kun je denken aan een prachtige fotoshoot van jouw gezin, je kinderen of zelfs met de hele familie.

 

Ben je zwanger en wil je een prachtige zwangerschapsshoot van jouw mooie buik? Ook dan ben je bij de fotograaf van Photographed by Simone in Rotterdam aan het juiste adres. Ook voor newborn fotoshoots van baby’s staan we graag voor je klaar. We streven ernaar om de pure uitstraling van kinderen en newborns zo mooi mogelijk vast te leggen op camera.

 

Niet alleen leuk als dierbare herinnering voor jezelf, maar natuurlijk ook fantastisch om een newborn foto cadeau te geven aan bijvoorbeeld een trotse opa en oma. Uiteraard houden wij tijdens al onze fotoshoots rekening met jouw wensen. Welke foto’s je ook graag wilt laten maken bij de ervaren fotograaf van Photographed by Simone in Rotterdam, het eindresultaat is altijd prachtig en waardevol.