Newborn fotografie in Rotterdam

Er is niets mooier dan de pure en zachte uitstraling van een pasgeboren baby. Natuurlijk wil je hier het liefst zolang mogelijk van kunnen genieten. In dat geval is newborn fotografie een prachtige manier. Bij Photographed by Simone in Rotterdam verzorgen we dat graag voor je. Natuurlijk in de eigen vertrouwde omgeving van jouw en je kindje. Door gebruik te maken van onze ruime ervaring met newborns zorgen we altijd voor een prachtig eindresultaat.

Zo heb je altijd een dierbare herinnering aan de prachtige eerste levensfase van jouw kindje. Bij Photographed by Simone in Rotterdam hebben we veel ervaring in het maken van newborn shoots. We nemen dan ook altijd ruim de tijd voor deze vorm van fotografie. Dit kan zowel van het kindje zelf, maar ook in combinatie met de trotse ouders.

 

Daarbij houden we altijd de focus op het weergeven en vastleggen van de speciale band tussen ouder en kind. Een newborn fotoshoot is niet alleen heel leuk voor jezelf, maar natuurlijk ook om cadeau te geven aan bijvoorbeeld een trotse opa en oma. De newborn fotografie van Photographed by Simone in Rotterdam vindt altijd plaats in alle rust en ontspanning. Tijdens de reportage kunnen jullie je dan ook volledig concentreren op jullie baby en elkaar.


Ervaren fotograaf in Dordrecht

Het fotograferen van een newborn is zeker in de eerste levensfase zeer speciaal. Bij Photographed by Simone in begrijpen we dat als geen ander. De liefde tussen ouder en kind komt tot leven en dat leggen we graag voor jullie vast in een prachtige newborn shoot. Natuurlijk zijn daarbij ook zusjes en broertjes van harte welkom.

 

Op deze manier ontstaat er een prachtige serie foto’s waarbij de liefde voor elkaar centraal staat. Tijdens onze shoots gaan we rustig en ontspannen te werk. Op deze manier kunnen we juist kleine details heel mooi vastleggen. Samen zorgt dit voor een dierbare herinnering aan de eerste levensfase van jullie kleintje. Newborn fotografie door Photographed by Simone in Rotterdam is natuurlijk ook heel leuk om cadeau te geven.

 

Hierbij kun je denken aan een aanstaande moeder of een dierbare vriendin die net bevallen is. Als je op zoek bent naar een professionele fotograaf voor newborn fotografie in Rotterdam staan we graag voor je klaar. Neem vrijblijvend contact met ons op voor de mogelijkheden of maak direct een afspraak.