Baby & New Born

 

Alle clichés zijn waar! Je kindje groeit iedere dag en verandert zo snel. De eerste tijd met je kindje is ontzettend bijzonder.

Een baby of new born reportage bij Photographed by Simone betekent: ruim de tijd voor de reportage en een rustige, ontspannen en ongedwongen manier. Ik volg daarin het ritme van jullie kindje. Jullie mogen jezelf volledig concentreren op jullie kindje. Ik fotografeer daar omheen en leg vast wat er gebeurt, jullie band, jullie liefde, alle knuffels en kusjes en natuurlijk zijn broertjes en zusjes en eventuele huisdieren ook van harte welkom bij de shoot!

 

Tijdens de reportage is ook voldoende ruimte voor voedingen, verschonen en eventuele kledingwissels. Ik fotografeer graag in lifestyle setting, waarbij jullie huis het decor vormt. Daarnaast heb ik ook beschikking over de nodig accessoires, mocht je het leuk vinden om een aantal geposeerde foto's toe te voegen aan de reportage dan is dat geen probleem.

 

 

 

"Wat een fijne fotoshoot hebben we gehad met Photographed by Simone! Onze dochter 

was 3 weken oud en nog heerlijk in dromenland, Simone wist hier precies

goed mee om te gaan. Ze is professioneel, creatief en stelt de baby's op hun gemak waardoor er schitterende foto's uit voort komen.

Herinneringen voor het leven!"

 

Sjoerd, Nicole & Liv