geboorte

 

De geboorte van je kindje is prachtig en overweldigend! Photographed by Simone legt de hele bevalling en de eerste momenten van je kindje met liefde voor je vast in een prachtige reportage.

 

GEBOORTE

Voorafgaand aan de reportage kom ik bij je langs voor een kennismakingsgesprek, het is ten slotte wel belangrijk dat het klikt. Als jullie besluiten dat jullie de geboorte van jullie kindje graag door mij laat vastleggen sta ik vanaf 38 weken 24/7 paraat voor de komst van jullie kindje. Zodra je merkt dat de bevalling begonnen neem je contact met mij op en ga ik alle voorbereidingen treffen om naar je toe te komen
Bij een gehele geboortereportage probeer ik vanaf 4/5 cm aanwezig te zijn om het gehele proces vast te leggen. Tijdens de bevalling zorg ik ervoor dat je niets merkt van mijn aanwezigheid. Je partner kan zich hierdoor ook volledig op jou en jullie kindje richten. Ik pas me geheel aan de situatie aan en zorg ervoor dat ik geen detail mis. Bij een (onverwachte) keizersnede is het aan het medisch personeel of ik wel of niet mee mag naar de O.K.. 

 

Na de geboorte van je kindje worden de controle van de verloskundige vastgelegd, net als de eerste voeding, het aankleden en alle details van die lieve teentjes en vingertjes. Uiteraard ontbreken de foto's van de ontmoeting met oudere broers en zussen niet in de serie.

 

JUST BORN

Zie je het niet zitten om de gehele bevalling vast te laten leggen, maar wil je wel graag de eerste momenten van je kindje direct na de geboorte vastgelegd hebben? Dat kan natuurlijk ook! Hiervoor heb ik het pakket: Just Born reportage. Dan ben ik aanwezig vanaf 10 cm ontsluiting en start ik met fotograferen zodra jullie kindje geboren is.

 

KEIZERSNEDE

Mocht je bevalling onverhoopt een keizersnede worden of weet je vooraf al dat je een keizersnede krijgt? Ook dan is het mogelijk om een geboortefotograaf erbij aanwezig te laten zijn. Uiteraard is het uiteindelijk het medisch personeel dat hierin de uiteindelijke beslissing neemt. Mocht je interesse hebben in geboortefotografie tijdens een keizersnede neem dan even contact met mij op en maak het bespreekbaar in het ziekenhuis van jouw keuze.

 

Welke vorm je ook kiest, een fotoreportage door Photographed by Simone van de geboorte van jullie kindje waarin liefde en emotie de hoofdrol spelen is van onschatbare waarde, voor nu en voor later.

 

 

 

"Waardevolle foto serie van Photographed by Simone met hele mooie herinneringen waar we nog vaak naar terug kijken. Simone heeft oog voor detail en hebben haar aanwezigheid nauwelijks opgemerkt. Nogmaals dank!"

 

Vincent, Linda & Luuk